Modernisering av er hiss

Önskar ni en modernare design eller vill ni bevara en hiss från början av förra seklet? Då är modernisering något för er. Då behåller man delar av hissen, t ex hisskorgen, schaktdörren och annat som fungerar bra, men byter ut det som är slitet och alla delar som förbättrar säkerheten och ökar energieffektiviteten.

Uppdatering av hiss

Varje uppdatering av hiss är unik och vi hjälper dig att hitta rätt lösning. Självklart tar vi alltid hänsyn till Arbetsmiljöverket och Boverkets föreskrifter.

Förutom att en modernisering innebär en möjlighet att bevara en originalkänsla som inte kan återskapas så finns det ytterligare ett bra skäl att välja upprustning före utrivning. Att modernisera er hiss ger nämligen minst 50 procent lägre miljöpåverkan.

Modernisering av hissar i Karlskrona och dess omnejd

Vi genomför alla uppdatering av hissar från personhissar och småvaruhissar till varuhissar och industrihissar. Vi finns i Karlskrona men genomför modernisering av hissar i hela Blekinge.

Kontakta oss gärna för mer information hur vi kan hjälpa er med service och modernisering av er hiss.


Motum Syd är en del av Motum-koncernen, nordens största oberoende hiss- och portleverantör. Tillsammans är vi över 300 anställda och omsätter cirka 600 miljoner kronor. Vi arbetar uteslutande med öppna system för att ge våra kunder så stor valfrihet som möjligt.

Web by Redkite